Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ergateswuf/okvalles/libraries/cms/application/cms.php on line 464
OkVallès - Condicions d'ús
Entra

1. Productes

El producte ofert se sol correspondre amb la fotografia i descripció. No obstant queda exonerada de responsabilitat per a aquells supòsits en els quals per errors tècnics o humans hi hagués equivocacions o variacions entre la fotografia, la descripció i el preu. Igualment es posa de manifest que les fotografies tenen un caràcter orientatiu podent existir algunes variacions en el que al seu aspecte físic o de color respecte al de la realitat depenent de la configuració del monitor respecta però sense menyscabar la integritat i característiques del producte sol·licitat.

2. Preus, pagaments i terminis de lliurement.

El preu que apareix indicat en tot moment al costat del producte inclou l'IVA però NO les despeses de manipulació i ports.

Els costos de manipulació i enviament seran per compte del client i vindran especificats a la cistella de la compra i en la comanda. Aquests costos podran variar en funció d'una nova destinació escollida pels clients.

Per a realitzar una compra serà indispensable omplir la cistella de la compra i haver procedit prèviament a emplenar el corresponent formulari, posteriorment caldrà emetre la comanda amb els preus definitius dels productes així com amb els terminis aproximats de lliurament i forma de pagament. Una vegada finalitzat el procés li arribarà un missatge a la seva adreça de correu electrònic amb les dades de la seva comanda.

El termini de lliurament comença a comptar des que Ok Vallès rep l'import de la comanda. Els enviaments de mercaderies pagades amb transferència bancària tindran tres dies més de termini de lliurament. Aquest termini depèn del destí, sent normal d'4 a 6 dies laborables des de la seva confirmació. Els enviaments i entregues és realitzant de dilluns a divendres, excepte festius.

Enviament estàndard 4-6 dies laborables:

Té un cos de 6,51€. L’entrega es farà en el termini de 4/6. Només per enviament dins de la península.

Recollida a la botiga:

Vine a buscar la teva comanda al nostre magatzem. Recorda que has d’esperar a que et confirmem la disponibilitat per correu electrònic o per telèfon. Aquest servei és gratuït.

Enviaments a les Illes Balears:

Té un cost de 9,51€. El termini d’entrega pot ser ampliat en 24h.

Els clients podran adherir-se a qualsevol de les modalitats de pagament ofertes per okvallès.cat.

Des del seu compte podrà conèixer, en tot moment, l'estat de la seva comanda.
També és imprescindible que es comuniqui a Ok Vallès qualsevol incidència en el termini màxim de 24 hores, via e-mail o telefònicament.

3. Canvis i devolucions

Termes generals

 • Es poden canviar o retornar tots els productes d’Ok Vallès dins el termini de 24 hores següents de la recepció d'una comanda, havent prèviament comunicat la devolució al telèfon 606121214 o amb un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Els productes s'han de retornar en perfecte estat i no s'acceptarà cap producte que contingui senyals d’haver estat utilitzat.
 • Els productes s'han d'enviar per correu certificat i a ser possible amb l'embalatge original o amb un altre que també garanteixi la seguretat dels productes.
 • Les despeses d'enviament fins a les nostres instal·lacions les haurà de fer efectives el client interessat i si el cas específic ho permet, s'abonaran al client. No s'acceptarà cap paquet que arribi a contra-reemborsament.
 • Els diners referents a una devolució seran retornats principalment per mitjà d'una transferència bancària.
 • Un cop comprovat que tot sigui correcte, es retornarà l'import referent als productes retornats o al de la comanda retornada. Com es preveu a la llei, queda exclòs l'import referent a les despeses d'enviament perquè es tracta d'un servei subcontractat.
 • El termini de devolució de l'import serà tan breu com sigui possible i no sobrepassarà mai els 30 dies.

Anul·lació d'una comanda en curs

 • Es pot anul·lar una comanda en curs sempre i quan no s'hagi efectuat l'enviament. En aquest cas el tractament serà com el d'una devolució.
 • Per anul·lar una comanda en curs, s'haurà d'enviar un correu electrònic a  OK Vallès o bé trucar al telèfon 606121214.

Canvi de productes per error d’OK Vallès o per danys en el producte

 • OK Vallès acceptarà la devolució de la mercaderia quan per causes imputables a ella, el producte sol·licitat no es correspongués amb el sol·licitat pel client o si la mercaderia no li fos proporcionada en el termini que prèviament hagués indicat OkVallès.
 • Retornarem l'import de la mercaderia quan per causes no imputables (ja siguin directes o indirectes) a ella, es veiés impossibilitat de servir-lo.
 • Es canviaran tots els productes que continguin errors de fabricació, defectes o que hagin patit danys durant el transport. Referent a això OK Vallès estarà al disposat en la Llei de Productes Defectuosos, procedint a substituir immediatament el producte per un altre amb idèntiques condicions i prestacions.
 • No es canviarà en cap cas un producte que hagi patit danys per un mal ús per part del client.
 • Un cop comprovat que tot sigui correcte, s'abonarà l'import referent a les despeses d'enviament del trajecte client/botiga.
 • Les despeses d'enviament referents a l'últim trajecte botiga/client, aniran a càrrec d’OK Vallès.

Envia'ns el paquet de la devolució per correu certificat (molt important: amb les modificacions que desitges) a l'adreça que et facilitarem.

Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte o manipulació. No acceptem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament (reemborsament). Cal que el client pagui l'enviament i després, si s'escau, li retornarem l'import.