Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ergateswuf/okvalles/libraries/cms/application/cms.php on line 464
OkVallès - Condicions legals
Entra

Com a conseqüència de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, informem que la pàgina web d'OK Vallès a la que ha tingut accés és propietat de Mª del Mar Bonet, amb CIF: 38128147N i domicili al carrer Dante, 3, 2n3ª Palau-solità i Plegamans.

Per qualsevol consulta o dubte poden posar-se en contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 606121214

Condicions d'ús

L’accés a la pàgina web és gratuït i està condicionat a la lectura i acceptació de la totalitat dels preceptes que consten al present avís legal sense cap tipus de reserves, en el cas que no estiguin d’acord amb aquestes li demanem s’abstingui d’utilitzar aquest portal.

Mitjançant la nostra web oferim informació de material d’hoquei patins i la possibilitat de compra.Aquesta pàgina web es regeix per la normativa espanyola, i tan l’usuari nacional com estranger queden sotmesos a aquesta, mentre utilitzin aquesta web. 

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra web e i inclús suprimir-la sense pre-avís.

Drets d'autor

Aquesta pàgina web és obra d'OK Vallès. Tots els continguts, textos, dissenys, fotografies i imatges presents en aquesta web són de la nostra propietat o de tercers que han autoritzat el seu ús.

Condicions d'accés

L’accés a la pàgina web és gratuït. Tot i així, per l’utilització de determinats apartats de la nostra web, és necessari l’introducció de determinades dades. En aquests casos estarà perfectament indicat en cada moment els procediments a seguir per dur a terme el corresponent registre.

L’usuari accedeix a la nostra web d’acord a les normes d’ordre públic i a les condicions fixades en aquest avís. L’accés es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari.

Degut a la impossibilitat de control en relació a la informació, continguts i serveis que ofereixin altres web a través d’enllaços, comuniquem que OK Vallès, queda eximida de qualsevol responsabilitat de danys i perjudicis de qualsevol mena que pugui derivar-se de l’ús per part de l’usuari de les pàgines web descrites alienes a OK Vallès.

Confidencialitat de les dades personals

OK Vallès comunica que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i de conformitat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter Personal. S’informa que les dades personals que se sol·liciten en els formularis de la web o que ens puguin ser facilitades per mitjà de correu electrònic s'inclouran als nostres fitxers de dades personals, la responsable i titular dels quals és OK Vallès amb la finalitat de fer arribar informació comercial i publicitat i no es destinaran a altres finalitats alienes a aquesta web ni es faran arribar a terceres persones.

En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir el seu dret de baixa o modificació, ja sigui per mitjans que la web facilita o bé per correu a:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Responsabilitats

OK Vallès no serà responsable en el cas d’interrupció o mal funcionament en el servei o continguts oferts en Internet qualsevol que sigui la causa. Tanmateix no garanteix que els serveis i continguts d’aquesta web no siguin interromputs o que estiguin lluïres d’errors.  Declara que les errades seran corregides i que es faran esforços per evitar aquest tipus d’incidents.

En cas que l’usuari prengués decisions o accions a base a la informació inclosa a la web, es recomana la comprovació de la informació rebuda amb altre fonts.